Sådan handler du!

Online katalog

Alle varer på denne hjemmeside kan købes – med mindre de står som udsolgt. Siden betragtes som et on-line katalog og altså ikke en webshop med indkøbskurv og online-betaling.

Fragt

Fragtpris afhænger af de enkelte produkter, men du finder fragtprisen på den enkelte vareside. Handler du flere varer, som skal sendes sammen, finder jeg en samlet fragtpris til dig.

Sådan handler du

Formular

Når du har fundet den eller de varer, som du gerne vil købe, bedes du gå benytte formularen, som ligger på hver enkelt vareside. Du får formularen frem ved at klikke på “Spørgsmål? Kontakt sælger >”. Bruger du den formular, vil vi automatisk kunne genkende den side (og dermed varen), som du aktuelt er inde på. Ønsker du at købe (eller spørge til) flere varer, kan du gøre det fra samme formular; du bedes så her bare skrive hvilke varer du yderligere er interesseret i. Du er f.eks. velkommen til at kopiere hver vares “URL”-adresse fra browseren og indsætte i formularen, eller du kan skrive titlen på siden. 

E-mail

Du kan også handle ved at skrive til mig på info@elos-modeltog.dk og nævne hvilke varer du ønsker. Igen, så vil det nemmeste være, hvis du skriver nøjagtig titel på varerne eller “URL”-adresserne fra browseren og indsætte disse i e-mail.

Telefon / SMS

Du er også velkommen til at ringe eller sende en SMS til mig på mobil-nr.: 2243 7769.

Betaling

Salg via fjernsalg

Betaling ved handel via fjernsalg (e-mail korrespondance) kan kun ske ved bankoverførsel.

Bank:
Sparekassen Danmark
Reg.nr.: 9070
Kontonr.: 2070161705

Afhentning eller salg på messe

Der kan betales med MobilePay samt de fleste typer kreditkort (VISA, Mastercard m.m.), hvis varerne afhentes i butikken eller hvis handlen foregår ved direkte handel på f.eks. en messe.